DAWRA

Bestuur Dawra

 

Het verenigingsbestuur bestaat uit de volgende personen:

 

 


Suzanne van Leeuwen, voorzitter 


 

Mijn naam is Suzanne van Leeuwen. In het dagelijks leven ben ik leerkracht van groep 5/6. Mijn grootste hobby is paardrijden en dan natuurlijk het western rijden. Ik ben begonnen met paardrijden op de plaatselijke westernmanege. Alhoewel ik toen nog geen idee had van de verschillende takken van de paardensport, was ik meteen verkocht. 

Na een aantal jaar op de manege kocht we ons eerste paard. Een 10 maanden oud merrieveulentje, Asiyah (A.F. Shanaya x Biblion). Samen met haar heb ik alles geleerd over het hebben van een eigen paard, het beleren, trainen en uiteindelijk ook het uitbrengen op wedstrijd. In 2012 kreeg Asiyah een hengstveulentje van A.F. Umoyo, Remoyo. 

Sinds februari 2016 zit ik in het bestuur van de DAWRA. In februari 2019 heb ik het voorzitterschap overgenomen. Ik vind naast het meedoen, het organiseren van de DAWRA evenementen heel leuk. 

Tot ziens op één van de DAWRA evenementen!

Suzanne 


Amanda Compaan, secretaris 

Mijn naam is Amanda Compaan. Met 6 jaar begonnen op de manege en niet meer gestopt met paardrijden. Rond 2008 pas echt in aanraking gekomen met de Arabieren bij Arabian Stud Europe en meteen verkocht. In 2009 moest ik voor mijn opleiding naar Portugal en heb ik voor een jaartje de Arabieren moeten inruilen voor Lusitano’s. Ook hele leuke gevoelige paarden om mee te werken.

Eenmaal terug in Nederland begon een eigen paard wel te kriebelen en heb ik samen met mijn moeder toch de stap genomen. Onze eerste eigen Arabische toen nog hengst Bastian el Pryam kwam, 3,5 jaar oud, nog onbeleerd en een geweldig karakter. Met inrijden begonnen met Engels rijden, maar na een aantal maanden de overstap gemaakt naar western omdat deze manier van rijden ons meer aansprak dan de dressuur. Inmiddels is hij alweer ruim 4 jaar bij ons en hebben we vele ups en downs gekend. Inmiddels beginnen de stukjes van deze puzzel steeds een beetje meer op zijn plaats te vallen met behulp van de fijne lessen van Paulette Zorn.

Ik ben lid geworden van de Dawra in 2011 omdat ik graag een wedstrijd wilde starten met de merrie Dakaree die ik toen bij ons op stal had staan om te rijden. De sfeer binnen de Dawra vond ik erg fijn! En sinds die tijd lid gebleven. Komend jaar zal Bas ook op een aantal wedstrijden te zien zijn.

Eind vorig jaar vroeg Paulette mij of het mij niet leuk leek om in het bestuur te komen van de Dawra. Er zou een vacature vrij komen en het leek mij erg leuk om een functie te hebben binnen het bestuur van de leukste vereniging van Nederland!
Zo ben ik sinds de ALV in Januari 2015 bestuurslid en heb ik de functie van Secretariaat op mij genomen.

 

Ik hoop nog veel te kunnen genieten van onze vereniging en de Arabieren!

Carine de Waart, penningmeester
 

 

 

 

 

 

 

 

Ilona van Leeuwen, PR 

 

 

Mijn naam is Ilona van Leeuwen en sinds februari 2019 verzorg ik de PR voor de DAWRA. Via mijn zus en ons eerste paard ben ik een aantal jaren geleden in aanraking gekomen met de DAWRA. Vaak ging ik mee om haar te helpen tijdens de wedstrijden en later ben ik ook zelf gaan starten met mijn ruin Jassmir. Omdat ik het organiseren ook erg leuk vind, heb ik mij aangemeld als vrijwilliger bij de DAWRA en ben ik onder andere betrokken geweest bij het bijhouden van de social media kanalen, het samenstellen van het jaarmagazine en het mede organiseren van de Anniversary Show in 2018. Ik vind het erg leuk om daar nu ook de PR taken aan te te voegen en kijk uit naar onze aankomende evenementen!

 

Lisette Zandvoort, algemeen bestuurslid

 

 

 

Marith Overeijnder, algemeen bestuurslidIn 2012 mijn 1ste Arabier, Luna Bashirah (G. Basgier x Romanza R.Z.A.) gekocht waar ik ontzettend blij mee ben. In 2013 lid geworden van de DAWRA en in 2014 actief geworden in de wedstrijden. Ondertussen al zo veel leuke dingen met Luna gedaan buiten het western rijden om waaronder trektochten, springlessen, crosslessen, oefencrossjes en een paar endurance wedstrijden.

 

Sinds februari 2015 ben ik het bestuur komen versterken als algemeen bestuurslid.