DAWRA

AVG

Privacyverklaring DAWRA

 

DAWRA, gevestigd te Alpen aan den Rijn met kvk nummer 02062653 De DAWRA stelt zich als doel het promoten en ontwikkelen van het Arabisch Volbloed paard in de Westernsport.

 

1) Bij inschrijving bij de DAWRA worden je persoonsgegevens opgeslagen. Deze zullen niet zonder nadrukkelijke toestemming aan derden worden verstrekt. Opgegeven e-mail adressen worden enkel gebruikt door de DAWRA voor het versturen van informatie, patterns en uitnodigingen tenzij een verzoek tot uitschrijving ontvangen wordt.

 

2) Door deel te nemen aan de wedstrijden ga je akkoord met het opslaan van je persoonsgegevens en resultaten. Zonder akkoord is een inschrijving bij de door DAWRA georganiseerde wedstrijden niet mogelijk.

 

3) Op evenementen, wedstrijden, DAWRA clinics/weekenden en vergaderingen zullen foto’s en video’s gemaakt worden voor ons eigen archief, maar ook voor het promoten van de DAWRA op diverse social media. Door het accepteren van de algemene voorwaarden van de DAWRA stem je hiermee in. Wil jij niet dat er foto’s of video’s van jou en je paard gemaakt worden, dien je dit zelf voorafgaand aan het betreffende evenement met je inschrijving kenbaar te maken zodat de organisatie hier rekening mee kan houden.

 

4) Financiële DAWRA overzichten worden 10 jaar bewaard, daarna worden deze vernietigd.

4.1. Secretariaat en persoonsgegevens ledenadministratie worden 5 jaar bewaard en daarna vernietigd, met uitzondering van uitslagen.

4.2. Vergader stukken, uitslagen en foto’s worden altijd bewaard.

 

5) Bij klachten kunnen deze worden ingezonden naar de DAWRA, en zullen deze behandeld worden bij het bestuur.